Magna L90

 

Temperatur-resistent foto Herdet Resin


Magna L90 er I samme kategorien som Magna L100, men den har en lavere varmeresistens enn Magna L100. Magna 90 er elfenbensfarget og har en varmeresistanse på 70 ° C.

3D MATERIALER

  1. no
  2. en

 

Formula L1

 

ABS-Like

 

This Dette materialet er en strålende erstattning for ABS I 3D printing, fargen gjør at den er veldig lik ABS, og dens fysiske egenskaper gjør det til et passende materiale for nesten alle typer prints. Utenom å være sterk, er den også høyst praktisk å jobbe med da den krever svært lite post processing.
 
Fordeler:
Meget Nøyaktig
Tåler fuktighet godt
Sterk
Høy motstand mot Gulning
Passer et stort spekter av ulike prints

Robusta G

 

Robust og  Solid!

 

Robusta G er en solid hvit plast som er vanskelig å ødelegge og kan håndtere utfordrende modeller. Den fungerer som en erstatning for CNC-maskinert polypropylen eller ABS og er ideell for å produsere mastermodeller for vacuumcasting. Den har alle fordeler og bekvemmelighet forbundet med Formel L 1, men er betydelig sterkere, noe som åpner opp ekstra bruksområder.
 
Fordeler:
Meget Sterk og solid
Enkel og rengjøre og man får en flott finish
Høyt detaljnivå på delene.

Clara A

 

Klar

 

Clara A er en klar plastikk, med meget god resistens mot Fuktighet. Nøkkelegenskapen ligger i dens transparente framtoning, som fører til en hel del unike bruksområder, f. eks billykter. Hovedgrunnen til at kundene velger Clara S er for gjennomsiktigheten, men den har og andre fordelaktige egenskaper. Den er enkel og Recoate og det er fort og enkelt å rengjøre så delene trenger lite etterarbeid.
Fordeler:
Gjennomsiktig, meget god optisk klarhet, Fuktresistens, enkel post prosessering, og man får en lekker finish! Simulerer Akryleffekt
 
Bruksområder:
Mastermodeller
Konsepter og Prototyper
Fluid Flow analyser
Optisk Testing
Billykter

Formula W
 

ABS-like 

 

Dette materialet er en strålende erstattning for ABS I 3D printing, fargen gjør at den er veldig lik ABS, og dens fysiske egenskaper gjør det til et passende materiale for nesten alle typer prints. Utenom å være sterk, er den også høyst praktisk å jobbe med da den krever svært lite post processing. Formula W sinhvite farge gjør denne til en god resin for:
Generelle modeller og Automotiv deler.
 
Fordeler:
Meget Nøyaktig
Tåler fuktighet godt
Sterk
Høy motstand mot Gulning
Passer et stort spekter av ulike prints

Robusta LR

 

Høy Toleranse!

 

Robusta LR er en høytoleranse, hvit fotoherdet resin for de vanskelige modellene-
Robusta LR har en lavere toleranse enn Robusta G, når det gjelder slagstyrke og forlengelse ved brudd, men strekkfasthet og bøyeligheten til Robusta LR er høyere, termisk ytelse er overlegen Robusta G, og utskriftsnøyaktighet er høyere.

Copyright 2017 | Created with WebWave

Din e-mail
Melding
SENDE
SENDE
Your message has been sent - thank you.
Please complete all required fields!

KONTAKT

Hydroveien 19, 3933 

Porsgrunn, Norway

 

Tel. +47 476 60 111

info@protofab.no

 

ADRESSE

MENU

Vi er en av de første Protofab avdelingene i verden. Vi har nylig lansert vårt første showroom i Norge, og åpner for tiden også en filial i Polen. Vi kan nås fra hele Nord-Europa, med kort avstand til Sandefjord Lufthavn (Nær Oslo).

OM SELSKAPET: