3D Printet fjernstyrt robot

 


Det tar mye tid og arbeidskraft å produsere og sette sammen forskjellige deler av robot modellproduksjon. 3D-Print gir nye muligheter og åpner for en ny måte å produsere slike modeller på. Noen utenlandske skapere liker å bruke 3D-print teknologi for å lage roboter, fordi det kan redusere produksjonskostnadene betraktelig.

 

Modellnavn: Intelligent fjernkontrollrobot
Materiale: UV Resin
Produksjonsprosess: SLA laser herdeprosess
Skrivertype: ProtoFab SLA600 DLC 3D-skriver
Produsent: Vistar 3D Printing
Leveringssyklus: 3 dager
Brukerkrav: 3D-utskrift + etterbehandling, det er ikke behov for montering

 

 

  1. no
  2. en

Etter å ha forstått studentenes behov, modifiserte designeren fra Protofab STL 3D datamodellen levert av studentene og justerte den til å samsvare med strukturen til 3D-print, og deretter ble den printet. På grunn av modellens komplekse struktur ble hele roboten og fjernkontrollen delt inn i flere deler. Ved hjelp av programvare optimaliserer våre profesjonelle analytikere montering og verifiserer muligheten for print. Etter at analysen er fullført, blir filene importert til Magics for pre produksjon. 
Printing: 
Ved å bruke den industrielle 3D printeren (SLA600 DLC) Protofab og den selvutviklede, høyeffektive UV resinen, samt samarbeide med vårt dyktige ingeniørteam, ble flere separate deler perfekt kopiert. Den har rask utskriftshastighet, høy presisjon og glatt overflate. Sammenlignet med den tradisjonelle CNC-behandlingsmetoden, har den åpenbare fordeler når det gjelder tid og forbruksvarer.

 

Maling - I henhold til studentenes krav til post prossesering sammenlignes fargene de har sendt med fargekart, så sprayer den tilsvarende malingsfargen som er utpekt av kunden for hver del av modellen som skrives ut. Etter sprøytemaling er fargen på modellen sterk og klar, og linjene er glatte og blendende.


Montering:
I dette tilfellet ønsket ikke kunden at Protofab skulle montere denne, da det skulle monteres en del elektronikk i roboten, vi har derfor ingen bilder av monteringsprosessen.

 

Montører med høy erfaring i modellfremstilling gjør en grov montering av de trykte delene. De skriver ut deler med høy dimensjonsnøyaktighet og perfekt passform i sømmen.

 

Presisjonsbehandling
Sliping - Vi er perfeksjonister når der kommer til detaljer. Prosessen med polering og sprøyting er kompleks og må utføres vekselvis. Den tekniske ferdigheten til våre operatører er svært etterspurt. Den må slipes fra grov til fin (400-1200) for å oppnå den perfekte overflaten

Automatisk rengjørings- og fjerningsstøtte: Etter utskrift legges arbeidsstykket i en automatisk rengjøringsmaskin utviklet av Protofab for automatisk rengjøring av TPM. Dette utstyret er praktisk, raskt, trygt og miljøvennlig.

Robot rendering

Handset rendering

3D Printing of Robot Parts

ProtoFab Automatic Cleaner of Vistar

Montering

Copyright 2017 | Created with WebWave

Din e-mail
Beskjed
SENDE
SENDE
Your message has been sent - thank you.
Please complete all required fields!

KONTAKT

Hydroveien 19, 3933 

Porsgrunn, Norway

 

Tel. +47 476 60 111

info@protofab.no

 

ADRESSE

MENU

Vi er en av de første Protofab avdelingene i verden. Vi har nylig lansert vårt første showroom i Norge, og åpner for tiden også en filial i Polen. Vi kan nås fra hele Nord-Europa, med kort avstand til Sandefjord Lufthavn (Nær Oslo).

OM SELSKAPET: