3D-SKRIVERE

  1. no
  2. en

PROTOFAB

SLA300

Dette er en Presis og kompakt 3D-skriver: det perfekte valget for bedrifter med begrenset arbeidsplass. Nøyaktigher og overflateresultat kan utkonkurrere injection-molding og til og med konkurrere med CNC maskinering.

 

PROTOFAB

SLA450

Produserer små og mellomstore deler opp til henholdsvis 450 x 450 x 300 mm med 0,05 mm nøyaktighet, det høyeste blant våre skrivere, og med overflateruhet så lavt som 0,05 um.

 

PROTOFAB

SLA600

Vår internasjonale bestselger har en maksimal print størrelse på 600 x 600 x 400 mm. SLA600 kan tilfredsstille de fleste industrielle design- og prototypebehov med de laveste kostnadene per enhet.

 

PROTOFAB

SLA800

Overlegne komponenter og fin utførelse gjør SLA800 til en uunnværlig arbeidshest. Fabrikerer funksjonelle og utfordrende prototyper opp til 800 x 600 x 400 i størrelse, og eliminerer behovet for tilkoblingslenker.

 

PROTOFAB

SLA1100

Vi verdsetter tiden din; utstyrt med to lasere og to skannespeil for å gi deg dobbel effektivitet imotsetning til konvensjonelle skrivere, noe som reduserer tiden og kostnadene kraftig og muliggjør tilpasset produksjon av veldig store prototype modeller.

 

PROTOFAB

SLA1600

På denne skriveren brukes en ny teknologi, når det kommer til vår mesh-printplate. Denne har også automatisk dør for å støtte full automatisk produksjonslinje.

 

PROTOFAB

SLA2000

Dette er en printer med printområde på 2000 mm X750 mm X 600 mm Dette er et stort utskriftsformat. Når man printer f.eks Bildeler, vil størrelsen spare en fr masse monteringstid. Og printet oppfyller tilpasningsbehovene til store prototyper i bilindustrien, romfart og andre bransjer.

 

 


 

Prisforespørsel

Prisforespørsel

Prisforespørsel

Prisforespørsel

Prisforespørsel

Prisforespørsel

Prisforespørsel

PROTOFAB

SLA2400

Med 2400mmx800mm x800mm stor utskriftsbyggestørrelse, kan den realisere storskala prototyputskrift på en integrert måte, effektivt unngå produktfeil forårsaket av skjøting, og dekke det presserende behovet for storskala prototypeprøver innenfor for eksempel bildesign. og romfart. Utstyrt med avanserte optoelektroniske enheter, kombinert med uavhengig og effektiv kontrollprogramvare for å kontrollere den generelle utskriftsprosessen for å sikre stabiliteten i utskriften.

 

Prisforespørsel

3D PRINTING, ONLINE  

PRIS-GENERATOR !  

Copyright 2017 | Created with WebWave

Din e-mail
Beskjed
SENDE
SENDE
Your message has been sent - thank you.
Please complete all required fields!

KONTAKT

Hydroveien 19, 3933 

Porsgrunn, Norway

 

Tel. +47 476 60 111

info@protofab.no

 

ADRESSE

MENU

Vi er en av de første Protofab avdelingene i verden. Vi har nylig lansert vårt første showroom i Norge, og åpner for tiden også en filial i Polen. Vi kan nås fra hele Nord-Europa, med kort avstand til Sandefjord Lufthavn (Nær Oslo).

OM SELSKAPET: