3D-print applikasjon i bilindustrien

 

3D-utskrift og prototyping gir bilindustrien fordeler som ikke lett kan overses.  Alle de beste bilprodusentene innlemmer nå 3D-utskrift i hjertet av deres produksjonsstrategier. 3D-utskrift på forespørsel, dets små ledetider og den unike muligheten til tilpasninger gjør det mulig for bilprodusenter å få de nyeste designene  markedsført raskere enn noen gang før, og åpner potensialet for massetilpasning. Tradisjonelle produksjonsteknikker trues av "en størrelse passer alle" -typen, og hos ProtoFab er vi stolte over å bringe inn en mer tilpasset tidsperiode for produksjon.
 3D-utskrift og rask prototyping gjør det mulig å teste dristige nye ideer uten å måtte ta økonomiske risikoer, og lar små produsenter produsere egendefinerte deler til nisjemodeller på en måte som aldri var gjennomførbar før. Additiv industri er et enormt løft for bilprodusentene og vil trolig ta industrien i spennende nye retninger. Våre tilgjengelige 3D-utskrift og CNC-maskineringstjenester er populære blant bilkunder, og det samme er vår SLA600 3D-skriver.

 

 

  1. no
  2. en

 

 

PROTOFAB 3D PRINTERS 

 

 

 

 

RELATED CASE

 

 

Copyright 2017 | Created with WebWave

Din e-mail
Melding
SENDE
SENDE
Your message has been sent - thank you.
Please complete all required fields!

KONTAKT

Hydroveien 19, 3933 

Porsgrunn, Norway

 

Tel. +47 476 60 111

info@protofab.no

 

ADRESSE

MENU

Vi er en av de første Protofab avdelingene i verden. Vi har nylig lansert vårt første showroom i Norge, og åpner for tiden også en filial i Polen. Vi kan nås fra hele Nord-Europa, med kort avstand til Sandefjord Lufthavn (Nær Oslo).

OM SELSKAPET: