AVA BYTE Bærekraftig innendørs Vekstpotte 

 

  1. no
  2. en

 

Prosjektnavn : AVA BYTE Prototype for bærekraftig innendørs vekstpotte
Materialer : ProtoFab Formel L1 UV Resin 
Produksjonsteknikk : SLA 
3D Printer : ProtoFab SLA600 
Mengde : 2 sett 
Ledetid : 7 dager Om bærekraftige innendørs hager 

 

 

 

Prototypeutviklere 


God mat er viktig. AVA er hjertebarnet til Valerie Song og Chase Ando, en tidligere kokk, som møttes på Startup Weekend Vancouver i 2015. Ved hjelp av dusinvis av gartnerier, ingeniører og designere utviklet de AVA Byte - en moderne, plassbesparende smart hage som etterligner naturen for å holde planter godt opplyst og vannet, hele året. (Http://avagrows.com)

 

 

 

Bærekraftig innendørs hage Prototyp Oversikt 


Smart, enkel, bærekraftig.
• Verdens mest allsidige innendørs hageanlegg. 
• Automatisk selvvanningssystem. 
• NASA-inspirert plantebelysning. 
• Jordfrie næringsstoffer.
• Tørkefast Hydrofonisk Tech. 
• Sparer 90% mer vann. 
• Klar til å vokse. 
• Dyrker planter 3x raskere. 
• Dyrk tomater, urter, paprika, salat, bær, mikrogreens og mer.

 

 

 

Om prosjektet :


Etter å ha analysert AVAs CAD-tegninger og videre diskusjon med kunden, bestemte vi oss for at SLA 3D Printing var den beste teknikken for å produsere prototypen. Over 30 forskjellige deler kan skrives ut i vårt utskriftssenter med den raskeste ledetiden. Vår ProtoFab SLA600-3D-skriver, med maks byggekapasitet på 600 x 600 x 400 mm, var det perfekte valget å produsere disse delene da lengden på de større delene nådde opp til 532,6 mm.

 

 

3D-utskrift og etterherding:


ProtoFab 3D Printing Production Center har over 55 SLA-maskiner som lar oss bygge alle delene for dette prosjektet effektivt. For å sikre at delene er laget med best kvalitet, brukte teamet vårt profesjonell byggeprogramvare for å legge til nødvendig støttestruktur. En av de største delene ble bygget av 1759 lag. Tykkelsen på hvert lag er bare 0,1 mm, noe som sikrer høyeste presisjon og laveste overflateruhet.

 

 

Post UV-herding Etterbehandling og overflatebehandling:


ProtoFab tilbyr one-stop prototypingtjenester. Etter innledende etterherding i vårt utskriftssenter overføres deler til vårt støvfrie malerverksted for sliping og maling. Etterbehandling av høy kvalitet er alltid nøkkelen til å gjøre produktet tiltalende.

 

 

Montering:


Når alle delene var laget, var det siste trinnet å sette sammen det endelige produktet. Til tross for kundens presserende forespørsel om levering, var vårt profesjonelle team for etterbehandling i stand til å sette sammen delene og sende til kundene i tide. Den endelige prototypen ble sjekket nøye av vårt kvalitetsinspeksjonsteam og den utpekte salgsrepresentanten, Jack Zheng, før levering. Hos ProtoFab sørger vi alltid for at kunder får Produkter i god kvalitet

 

 


Å lage en meget presis CAD-prototype som AVA BYTE krever samarbeid mellom vårt profesjonelle team og kunden. Hvis du har et prosjekt som trenger vår hjelp, kan du gjerne kontakte oss!

 

Copyright 2017 | Created with WebWave

Din e-mail
Beskjed
SENDE
SENDE
Your message has been sent - thank you.
Please complete all required fields!

KONTAKT

Hydroveien 19, 3933 

Porsgrunn, Norway

 

Tel. +47 476 60 111

info@protofab.no

 

ADRESSE

MENU

Vi er en av de første Protofab avdelingene i verden. Vi har nylig lansert vårt første showroom i Norge, og åpner for tiden også en filial i Polen. Vi kan nås fra hele Nord-Europa, med kort avstand til Sandefjord Lufthavn (Nær Oslo).

OM SELSKAPET: