Moderne Dental 3d-løsninger

 

Additivproduksjon i tannbehandling er spesielt interessant, da fordelene kan bli satt veldig pris på av sluttbrukeren. Tradisjonelt trengte pasienter som hadde regulering, gomm eller en krone å ha en ubehagelig masse fylt i munnen som deretter måtte sendes bort. Siden kostnadene var så høye, ble delene ofte produsert i utlandet, og sluttproduktet ville ikke være klart i flere uker, og da kunne en tanntilstand forverres. Nå, alt som trengs er en rask skanning av munnen,  som kan skrives ut på stedet, i noen tilfeller på under en time.

Tannbehandling kan være dyrt, både for pasienter og for leverandører, så muligheten til å kunne produsere produsere slike ting billig på stedet har potensial til å revolusjonere industrien. Den mest kompakte 3D-skriveren, SLA300, er best tilpasset kravene til tannlegepraksis. Finn ut mer her:

 

  1. no
  2. en

 

 

PROTOFAB 3D PRINTERS 

 

 

 

Copyright 2017 | Created with WebWave

Din e-mail
Melding
SENDE
SENDE
Your message has been sent - thank you.
Please complete all required fields!

KONTAKT

Hydroveien 19, 3933 

Porsgrunn, Norway

 

Tel. +47 476 60 111

info@protofab.no

 

ADRESSE

MENU

Vi er en av de første Protofab avdelingene i verden. Vi har nylig lansert vårt første showroom i Norge, og åpner for tiden også en filial i Polen. Vi kan nås fra hele Nord-Europa, med kort avstand til Sandefjord Lufthavn (Nær Oslo).

OM SELSKAPET: