Kunst og mote

 

Additivindustrien er klar til å skape action i kreative næringer, og det er et økende antall selskaper som benytter denne nyskapende teknologien allerede . For kunstnere er fordelene klare. De står fritt til å utforske fantasien fullt ut og produsere utrolige former som aldri kunne produseres ved hjelp av tradisjonelle metoder. Flere kopier av disse komplekse formene kan produseres enkelt, og hvis installasjonen blir skadet, kan den reproduseres igjen med liten kostnad.

Når det gjelder mote, er 3D-printing og ProtoFabs andre produksjonsløsninger med lite volum perfekte for å produsere tilbehør, enten det er smykker, hodeplagg, briller eller tilbehør til klær. Tid er avgjørende for motebransjen, og ProtoFab har teknikkene for å sikre at designene dine er tilgjengelige i den perfekte mengden på det mest passende tidspunkt.

 

  1. no
  2. en

 

 

PROTOFAB 3D PRINTERS 

 

 

 

Copyright 2017 | Created with WebWave

Din e-mail
Melding
SENDE
SENDE
Your message has been sent - thank you.
Please complete all required fields!

KONTAKT

Hydroveien 19, 3933 

Porsgrunn, Norway

 

Tel. +47 476 60 111

info@protofab.no

 

ADRESSE

MENU

Vi er en av de første Protofab avdelingene i verden. Vi har nylig lansert vårt første showroom i Norge, og åpner for tiden også en filial i Polen. Vi kan nås fra hele Nord-Europa, med kort avstand til Sandefjord Lufthavn (Nær Oslo).

OM SELSKAPET: