Medisinsk applikasjon, Printet 3D-modell av Brystkasse for Peking University Third Hospital

 

  1. no
  2. en

 

Modellnavn: høyre metacentric model
Materiale: UV Resin
Produksjonsprosess: SLA laser herdeprosess
Tjenesteyter: ProtoFab 3D-utskrift
Skrivertype: SLA600 DLC
Klient: Peking University Third Hospital
Formål: å veilede leger i klinisk drift
Leveringsperiode: 2 dager

 

Prosjektets bakgrunn:
Ved hjelp av 3D-print teknologi for å skrive ut fokusmodellen til pasienter, kan den nøyaktig og raskt hjelpe leger med forberedelser. 3D-modellen er mer realistisk og intuitiv, og leger og pasienter kan ta direkte på den. Det kan ikke bare hjelpe legene til å utføre nøyaktig tredimensjonal måling, kirurgisk planlegging og simulering av kirurgisk operasjon for å forbedre suksessraten for operasjonen, men også lette lege-pasient kommunikasjon om operasjonsplanen. Spesielt for vanskelige og høyrisikooperasjoner er 3D-utskrift av preoperativ diagnose og kirurgisk planleggingsmodell spesielt viktig.

 

Produksjonsprosess:
Gjennom røntgendata levert av Peking University Third Hospital forandret designavdelingen til ProtoFab den obskure røntgenfilmen til en tydelig 3D-bildefil gjennom omvendt endring av MICs-programvare. Deretter brukes 3D Printere uavhengig utviklet av ProtoFab til å reprodusere 3D-modellen raskt, effektivt og nøyaktig.

 

3D-Print teknologi kan ikke bare lokalisere posisjonsforholdet den viktige vaskulære strukturen, men også raskt skrive ut den transparente 3D-modellen som er helt i samsvar med størrelsen og posisjonen under operasjonen. Det får kirurger til å slippe dilemmaet med "fantasi ut av tynn luft". Før operasjonen kan de virkelig se for seg situasjonen i drift fra flere dimensjoner, få oversikt over sirkulasjonssystem og andre viktige ting. lage prosedyrer og øve på operasjonen og til slutt oppnå den mest ideelle Gjennomføringsmåten. Hvis du trenger å produsere en medisinsk modell, kan du gjerne kontakte oss!

 

Copyright 2017 | Created with WebWave

Din e-mail
Beskjed
SENDE
SENDE
Your message has been sent - thank you.
Please complete all required fields!

KONTAKT

Hydroveien 19, 3933 

Porsgrunn, Norway

 

Tel. +47 476 60 111

info@protofab.no

 

ADRESSE

MENU

Vi er en av de første Protofab avdelingene i verden. Vi har nylig lansert vårt første showroom i Norge, og åpner for tiden også en filial i Polen. Vi kan nås fra hele Nord-Europa, med kort avstand til Sandefjord Lufthavn (Nær Oslo).

OM SELSKAPET: