Om oss

 

  1. no
  2. en

 

Erik Pavels 

 

Med-gründer av den Nord Europeiske grenen av Protofab, grunnlegger av Pavels Innovation og med gründer av Wow Gear. Eriks spesial område er forretningsutvikling, kontakt med kunden og forståelse av tekniske utfordringer og ideer. Jobber med markedsføring, og produktutvikling. Har bred erfaring med design og produksjonsoppstart samt assistanse og råd relatert til markedsføring og kanalvalg av produkter i et globalt marked.

Lukasz Maczka 

 

Industriell designer og produktutvikler med 12 års erfaring. 3D design, industrialisering av prosjekter. Tar hånd om produktutviklingen fra de første skisser til funksjonelle prototyper og masseproduksjon.

Hanne T.Heldal 

 

Salg og service teknikker for ProtoFab. Installasjon, opplæring og implementering av ProtFab løsninger for det europeiske markedet. 

Terje Norolf Stolsmo 

 

Terje jobber med produktutvikling, industridesign og tilrettelegging ved Pavels Innovation AS, men har overlappende oppgaver til ProtoFab som er et søsterselskap til Protofab. Han har mange års kreativ erfaring bak seg og er utdannet som industridesigner i England.

Copyright 2017 | Created with WebWave

Din e-mail
Beskjed
SENDE
SENDE
Your message has been sent - thank you.
Please complete all required fields!

KONTAKT

Hydroveien 19, 3933 

Porsgrunn, Norway

 

Tel. +47 476 60 111

info@protofab.no

 

ADRESSE

MENU

Vi er en av de første Protofab avdelingene i verden. Vi har nylig lansert vårt første showroom i Norge, og åpner for tiden også en filial i Polen. Vi kan nås fra hele Nord-Europa, med kort avstand til Sandefjord Lufthavn (Nær Oslo).

OM SELSKAPET: